logo_darkblue

VUOSISOPIMUS

Yritysasiakkaille tarjoamme juridista apua kiinteään vuosihintaan tai vaihtoehtoisesti porrastettuun hintaan.
Palvelun avulla voit milloin tahansa kysyä neuvoa yritysjuristiltasi akuuttiin ongelmaan.

Yritysjuristisopimuksen avulla voit ostaa yrityksellesi lainopillisia palveluita kiinteään vuosihintaan tai vaihtoehtoisesti porrastettuun hintaan, joka on sidottu palvelun käytön kuukausittaiseen määrään. Palvelun avulla voit milloin tahansa kysyä neuvoa yritysjuristiltasi akuuttiin ongelmaan.

TAVOITTEET

Asiakasyrityksen toiminnan tukeminen
Virheiden ehkäiseminen ennakolta
Oikeuksien turvaaminen ja menetysten ehkäiseminen
Oikeudellisten riskien minimoiminen
Jatkuva vuorovaikutus, kriisitilanteissa nopea ja joustava asioiden hoito

Yritysjuristi kiinteällä vuosimaksulla

Tekemällä vuosisopimuksen yritys saa rajoituksetta puhelinneuvontaa juridiselta asiantuntijalta kiinteällä vuosimaksulla. Vuosisopimuksen piiriin kuuluva neuvonta on pääsääntöisesti sellaista, että neuvo voidaan antaa välittömästi puhelimessa tai kohtuullisessa ajassa sähköpostilla. Teemme yrityksen ja asianajotoimistomme välillä vuosisopimuksen kiinteään hintaan, alkaen 700 € (+alv24%) vuodessa. Hinta määritellään yrityksen koon ja oletetun palveluntarpeen perusteella.

Mikäli asianhoito vaatii asiakirjoihin tai erityislainsäädäntöön perehtymistä tai muita erillistoimenpiteitä, tehtävä suoritetaan erillistoimeksiantona. Veloitusperuste sovitaan etukäteen ennen toimenpiteisiin ryhtymistä ja kokonaiskustannuksista annetaan arvio.

Yritysjuristi porrastettuun kuukausi- /vuosihintaan

Palvelun hinta määräytyy palvelun toteutuneen käytön perusteella. Mitä enemmän yritys käyttää palvelua sovitulla tarkastelujaksolla, sitä edullisemmaksi se suhteessa tulee. Palvelu soveltuu parhaiten yrityksille, jotka tarvitsevat sopimus- ym. asioissaan jatkuvaa juristiapua.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä mikä vaihtoehto sopii yrityksellesi parhaiten.

Palvelun hyödyt

Oman asianajajasuhteen luominen on suositeltavaa jo ennen ongelmien syntymistä. Asiantuntevaa apua käyttämällä oikeudellisia riskejä voidaan hallita ja välttää varautumalla niihin ennakolta sekä toisaalta toimimalla oikein, kun tilanne on jo päällä. Yritysmaailmassa paras ratkaisu riitoihin ja konflikteihin on niiden välttäminen. Tätä tavoitetta edistää huolellinen sopimusten laatiminen. Hyvin laadittu sopimus mahdollistaa kohtuulliseen ratkaisuun pääsemisen myös konfliktitilanteissa. Sopimuksen tekemiseen käytetty aika ja raha maksavat itsensä takaisin toteuttamisvaiheessa.